Rólunk
Magamról

Csontosné Nyul Violetta vagyok.
1994-ben fogtechnikusként végeztem Budapesten.

Két évet dolgoztam Magyarországon, majd New York-ba mentem, ahol kerámialeplezőként helyezkedtem el egy praxislaborban. Közben megismerkedtem a tengerentúli technikákkal, és továbbképzésen vettem részt a törhetetlen fogsorok laboratóriumában is. /Valplast/

Miután hazajöttem Budapesten folytattam a szakmát.

1999. novemberében Mestervizsgát tettem.

Schan-ban, az IVOCLAR cég tanfolyamain vettem részt, /fogsorkészítés, műanyag-leplezés, kerámia-leplezés/ , Franciaországban pedig a CERAMCO kerámia-tanfolyamot végeztem el. Kollégáimmal folyamatosan igyekszünk bővíteni tudásunkat, ezért részt veszünk szakmai összejöveteleken, kiállításokon és különböző hazai és külföldi tanfolyamokon is. 2006-ban megnyitottuk Budapesten a fogorvosi rendelőnket is, ahol az orvossal szorosan együttműködve próbálunk a páciensek igényeinek megfelelni. 2012-ben dentálhigiénikusi végzettséget szereztem, hogy a gyerekeknek és felnőtteknek is segítséget nyújthassak a helyes szájápolási technikák elsajátításában.

Jelenleg Budapesten, Óbudán lévő praxislaboromat vezetem.

A Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja vagyok, és a kézműves tagozaton belül tevékenykedem a szakmáért.

Fogászatról, fogtechnikáról

Pesti rendelőnk mellett 2014-ben új rendelőt nyitottunk Budán a 3. kerületben a Pacsirtamező utcában.

Modern,
kiváló infrastruktúrával rendelkező rendelőnk a fogtechnikánk közvetlen
szomszédságában található. Így lehetőségünk van a szorosabb
csapatmunkára a rövidebb határidőkre az Ön kényelme és maximális
megelégedettsége érdekében.

Praxisunk magas színvonalú munkákat készít és törekszünk arra is, hogy megfizethető fogpótlást tudjunk készíteni Önöknek. Megköszönjük ha fogászatunkat és praxislaborunkat választja!

Fontosnak tartjuk, hogy Ön minden esetben maximális tájékoztatást kapjon, ezért lehetőség van egy 3D bemutatón szemléltetni az Ön szájába leginkább megfelelő megoldásokat.

Rólunk

Adatkezelési tájékoztató Webdesign